У Кропивницькому пройшов благодійний вуличний концерт (ФОТО)

29.09.2022 10:44

В обласному центрі на площі Героїв Майдану відбувся благодійний вуличний концерт рок-гурту «KOZAK SYSTEM» вчора, 28 вересня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Гурт KOZAK SYSTEM – колектив, що став унікальним явищем на українській музичній сцені. П’ятеро музикантів вже десять років створюють пісні, під які неможливо встояти. KOZAK SYSTEM органічно звучать як на багатотисячних фестивалях, так і під час камерних ліричних виступів, а мапа нашої країни оповита їхніми концертними маршрутами вздовж і впоперек. Різнобарв'я репертуару гурту справді вражає, вони не обмежуються стильовими чи жанровими рамками.

«З часом я думаю, кожен розібрався, що таке війна, вивчив закони війни. І и бачимо цілісну картину руху спротиву. Війна – це не лише мілітарна її частина, а і гуманітарна, освітня, культурна, політична та геополітична. Цей великий фронт досягнув сьомого місяця війни. І мені здається, що все, що здавалося найстрашнішим, вже позаду. Наші збройні сили показали, на що вони здатні. Окупанту дали зрозуміти, що легкої прогулянки не вийде. А зараз війна точиться на півдні та сході, а тут, в мирних містах робота по забезпеченню тилу триває. На кожному концерті я завжди говорю людям, які досі себе не знайшли: «Не потрібно очікувати закінчення війни. Її треба прийняти як данність, як факт, що вона невідворотна, що треба знайти себе в цій війні і тоді життя зміниться», - зазначив лідер гурту Іван Леньо.  

     Приєднуйтеся до нас у соцмережах: Фейсбук: |Телеграм Інстаграм

Переглядiв: 1692