У Кропивницькому пройшов звітний благодійний концерт танцювального колективу «Карамель» (ФОТОРЕПОРТАЖ)

28.06.2022 15:09

В обласній філармонії відбувся звітний концерт танцювального колективу «Карамель». Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Так, цьогоріч захід пройшов з благодійною метою. Кожен бажаючий міг покласти в волонтерську скриньку будь-яку суму на підтримку ЗСУ. Як повідомила у коментарі медіапорталу DOZOR керівник колективу «Карамель» Ольга Єрофеєва, концерт пройшов по-особливому тепло.

«Атмосфера під час концерту була зовсім не такою, як під час подібних концертів, що проводилися у мирний час. Все було більш ближче, тепліше. Люди по-іншому сприймали те, що відбувається на сцені. Вони сприймали все більш свідомо. Ймовірно, батьки вихованців та самі діти після тривалої паузи у заняттях почали сприймати мистецтво більш яскраво. Помітила зміни і я. Чи не вперше під час промови наприкінці звітного концерту мені було дуже легко говорити. Загалом ми отримали суцільний позитив. І дуже щасливі, що під час концерту не лунали сирени. Це значить, що ми йдемо правильним шляхом», - зазначила очільниця колективу.

У заході також взяли участь артисти обласної філармонії. Під час концерту вдалося зібрати більше 8 тисяч гривень, які підуть на підтримку Збройних Сил України.

  Приєднуйтеся до нас у соцмережах: Фейсбук: |Телеграм Інстаграм

Переглядiв: 2188