У Кропивницькому проходить фестиваль соцальної реклами «Майбутнє за молоддю»

02.06.2023 11:05

В обласному центрі проходить п’ятий регіональний фестиваль соціальної реклами «Майбутнє за молоддю». Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Як повідомив ініціатор заходу, професор ЦДУ ім. В. Винниченка Олександр Рацул, фестиваль соціальної реклами проходить за підтримки ректора вишу Євгена Соболя, професора Ярослава Галети,  декана факультету педагогіки, психології та мистецтв, професорки Євгенії Вікторівни Гейко, завідувачки та колег кафедри психології та соціальної роботи й студентів спеціальності «Соціальна робота».

Основна мета заходу -  показати проблеми суспільства та їх вирішення очима дітей, а гасло у самій назві фестивалю соціальної реклами «Майбутнє за молоддю».

«З кожним роком зацікавленість в участі фестивалю зростає. Якщо брати заявки учасників за п’ять років, то це біля шістсот учасників з різних куточків нашої області. Правда, рекордсменом є 3-й фестиваль, було більше двохсот заявок. Щодо нашого архіву робіт які були допущені до оцінки журі фестивалю за п’ять років, то ми маємо 112 малюнків та 21 відео роботу. На п’ятий фестиваль допущено за умовами Положення фестивалю 12 робіт, із них чотири відео роботи та вісім малюнків. За тематикою робіт, по одній роботі – «Волонтерство», «Збереження довкілля», «Захист тварин», «Профілактика наркоманії, куріння, ігроманії, алкоголізму», «Важливість знань», дві роботи – «Звернення уваги на людей з інвалідністю», три роботи – «Мир очима дитини» та «Я – майбутнє України»», - зазначає Олександр Рацул.

Переможцем фестивалю стане учасник, який набере найбільше балів.

«На п’ятому фестивалі ми вирішили розділити призерів та переможців по двом номінаціям. У нас буде перше місце за відео роботу та перше місце за малюнок та по два других та третіх місця. До речі, переможець та призери фестивалю нагороджуються дипломами фестивалю та грошовими винагородами. Учасники фестивалю нагороджуються сертифікатами та заохочувальними призами», - наголосив Олександр Рацул.

Переглядiв: 567