У Кропивницькому п'яна водійка на Chery врізалася в Daewoo, а потім на паркан і в дерево

01.11.2023 13:34

У Кропивницькому на вулиці Святослава Хороброго сталася ДТП за участю автомобіля Chery QQ та Daewoo Nexia вночі 31 жовтня. Про це медіапорталу DOZOR повідомили у патрульній поліції області. 

Так, водійка не дотрималася безпечної швидкості та безпечного інтервалу та зіштовхнулася з легковиком  Daewoo Nexia. Надалі вона поїхала з місця події.

Щоправда, недалеко. На вулиці Куроп’ятникова вона наїхала на паркан і дерево. Після отримання виклику патрульні одразу прибули на місце події.

У винуватиці ДТП вони виявили ознаки алкогольного сп’яніння та запропонували пройти огляд за допомогою приладу Драгер. Алкотестер показав 2,92 проміле, що майже в 15 разів перевищило допустиму норму. Інспектори з’ясували, що водійка не мала права керування транспортними засобами, адже ніколи не отримувала посвідчення водія.

За  правопорушення патрульні склали на водійку Chery протоколи за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп’яніння), два за ст. 124 (Порушення ПДР, що спричинило ДТП), за ч. 1 ст. 122-4 (Залишення місця ДТП), а також винесли постанову за ч. 2 ст. 126 (Керування транспортним засобом без права керування ним) КУпАП.  

Переглядiв: 795