У Кропивницькому районі поліцейські викрили місцевого жителя у викраденні автівок

09.05.2024 16:15

У Кропивницькому районі поліцейські викрили місцевого жителя у викраденні автівок. Ним виявився місцевий житель. Про це повідомили у поліції області. 

До поліції надійшло повідомлення від жителя обласного центру про викрадення транспортного засобу, який він залишив біля одного з медичних закладів.

У результаті проведеного комплексу заходів поліцейські визначили місцезнаходження викраденого автомобіля та встановили особу зловмисника. Також правоохоронці встановили його причетність до скоєння незаконного заволодіння авто на території міста Знам’янки.

Під час проведення обшуку у домоволодінні, яким користувався зловмисник, правоохоронці виявили та вилучили складові розукомплектованих автомобілів.

Чоловіку повідомили про підозру за ч. 2 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Суд обрав запобіжний захід тримання під вартою на 60 діб із правом внесення застави - 150 тисяч гривень.

Розслідування триває. Санкцією статті передбачено покарання - позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років з конфіскацією майна або без такої. 

Переглядiв: 289