У Кропивницькому розпочав роботу "Простір, дружній до дітей, молоді та сімей" (ФОТОРЕПОРТАЖ)

27.02.2024 17:02

У Кропивницькому в обласному Центрі дитячої та юнацької творчості розпочав роботу "Простір, дружній до дітей, молоді та сімей" сьогодні, 27 лютого. Про це повідомляє медіапортал DOZOR. 

Так, відкриття нової локації, створеної для дітей, підлітків та молоді від 0 до 21 року, стало можливим завдяки роботі благодійного фонду "Слов'янське серце". Простір вдалося створити та облаштувати  в рамках проєкту «Building Back Better II - Будуємо, відбудовуємо, покращуємо ІІ: Створення сприятливого середовища для дітей та підлітків в Україні» у співпраці з PLAN International. 

Під час відкриття для дітей відбулася потужна шоу-програма з ростовими ляльками. Крім цього, для малечі влаштували майстер-класи, ігри на психологічне розвантаження та гру-квест. 

За словами очільниці ОЦДЮТ Ганни Суркової, мета проєкту - створення безпечного, дружнього до дітей середовища, де діти безкоштовно зможуть гратися, вчитися та самовиражатися; надання центром емоційної підтримки та розвитку навичок конструктивного спілкування у колективі своїх однолітків. Заняття будуть проводитися кваліфікованими спеціалістами, які мають досвід роботи з дітьми.

Контакти Простору, дружнього до дітей, молоді та сімей:

тел.: 068 719 80 76

e-mail: kocdut.space@gmail.com

Instagram: https://www.instagram.com/krop_space

Графік роботи Простору: вівторок-субота з 10:00 до 18:00

Аудиторії Простору для відвідувань: №№ 102, 101, 105 (І поверх, ліве крило). 

Переглядiв: 378