У Кропивницькому стартували ямкові ремонти доріг

03.04.2024 14:59

В обласному центрі розпочалися ремонті роботи з ліквідації ям на дорожньому покритті. Про це повідомив заступник міського голови Олександр Вергун сьогодні, 3 квітня, інформує медіапортал DOZOR.

За інформацією, у березні працівники міського управління ЖКГ разом з патрульними поліцейськими зробили об’їзд вулиць міста та провели аналіз і фіксацію стану дорожньо-вуличної мережі. За результатами роботи, склали акт з місцями , де першочергово треба зробити ямковий ремонт.

«Загальний об’єм роботи – 25 тисяч квадратних метрів пошкодженої дорожньої мережі. КП «Універсал 2005» у лютому та березні оголосило процедури публічних закупівель на придбання матеріалів, - розповів Вергун. - по асфальтобетону придбано 2400 тон на 10 мільйонів 300 тисяч гривень. Бітум – 100 тон на 2 мільйони гривень. Цього об’єму вистачить, якщо будуть сприятливі погодні умови, до червня. Ці 25 тисяч квадратних метрів, які в критичному стані, за допомогою трьох бригад плануємо закрити», - розповів Олександр Вергун.

За словами посадовців, наразі вже провели фрезування вулиць Ушакова, Миколи Левитського, вулиці Кавалерійської, Родникової, Кільцевої. Продовжується робота на вулицях Олінського, Пацаєва, Юрія Коваленка. Далі за планом – укладка асфальту.

Переглядiв: 209