У Кропивницькому створять робочу групу для визначення стану забезпечення захисту об’єктів культурної спадщини від загрози знищення

12.01.2023 11:46

У Кропивницькому з’явиться робоча група для визначення стану забезпечення захисту об’єктів культурної спадщини від загрози знищення, руйнування, пошкодження, дотримання правил пожежної та техногенної безпеки. Відповідне розпорядження оприлюднене на сайті міськради, інформує медіапортал DOZOR.

Так, керівником робочої групи стане заступник міського голови Олександр Мосін. До складу робочої групи увійдуть також дільничний офіцер поліції, головний спеціаліст відділу з охорони культурної спадщини управління архітектури міськради, державний інспектор з пожежного нагляду відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Кропивницького районного управління ГУ ДСНС України, начальник відділу з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Кропивницької міської ради, заступник начальника відділу з ремонту та розвитку житлово-комунального господарства головного управління житлово – комунального господарства міськради.

Переглядiв: 540