У Кропивницькому танцювальний колектив «Карамель» прозвітував за роботу масштабним благодійним дійством (ФОТОРЕПОРТАЖ)

15.06.2024 14:57

У Кропивницькому в актовій залі ЦНТУ відбувся звітний концерт дитячого танцювального колективу «Карамель» вчора, 14 червня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Звітний річний концерт за 8 рік діяльності колектив відзначив по-особливому. Захід був благодійним, і до нього долучилися представники низки організацій та громадських діячів. Зокрема, Krop:hub Кропивницький «Серця Матерів та Ветеранів Війни Кропивницького». Ведучим заходу був Євген Жердій.

Як зазначила керівник колективу «Карамель» Ольга Єрофеєва, вхід на концерт був за донат, і, звісно, кошти спрямують на потреби ЗСУ.  

«Це був 8 звітний концерт колективу за восьмий рік роботи, у якому ми показали 24 хореографічних номери та 4 вокальних. Виступали діти від 3 до 18 років . Солісти демонстрували свої номери : Колєчкіна Софія , Биченко Віола , Пінчук Аліна , Пацай Поліна . Та вперше було зроблено номер для тріо - Радецька Анна , Пацай Поліна та Стонога Марія . Звітну програму ми поєднали зі збором коштів на ЗСУ . Було зібрано 30615 грн. Маємо надію, що найближчими днями буде оголошено про перемогу України, і наш творчий внесок буде в ній також», - зазначила Ольга Єрофєєва.

Переглядiв: 825