У Кропивницькому тимчасово відклали початок опалювального сезону

23.10.2024 15:31

Через потепління у Кропивницькому тимчасово відклали старт опалювального сезону, натомість вже три заклади охорони здоров'я почали отримувати тепло. Про це повідомили у міськраді. 

Так, нині з теплом також ще два заклади обласного центру,  які опалюються котлами на альтернативних видах палива: пологовий будинок і стаціонар №1 Центральної міської лікарні на Фортечних валах.

  • - За потреби КП “Теплоенергетик” готовий розпочати подачу тепла у медичні заклади будь-якого дня за їхніми заявками. В ході заповнення тепломереж водою проявилися пориви і аварійні ділянки труб, які замінили, - проінформував керівник КП «Теплоенергетик» Олександр Чельник. 

Зокрема,  на проспекті Студентському замінили понад 30 метрів теплопроводу у двотрубному вимірі, на вулиці Чорновола залагодили трубопровід, який тріснув під натиском води. Загалом протягом літа під час підготовки до опалювального сезону по місту замінили 2,5 км аварійних ділянок труб.Після завершення ремонтних робіт працівники підприємства цього тижня розпочнуть асфальтування місць аварійних розриттів.  

Переглядiв: 123