У Кропивницькому унеможливлять доступ до недобудови по вулиці Юрія Коваленка

23.01.2023 10:52

В обласному центрі планують обмежити доступ до недобудови по вулиці Юрія Коваленка, 29. Відповідну вартість заходів для цього вже підрахували посадовці міської ради. Про це повідомляє медіапортал DOZOR з посиланням на прес-службу міськради.

Вартість таких робіт складає майже 549 тис. грн. Перелік робіт передбачає закладення віконних та дверних отворів першого поверху, підвальних приміщень і частково другого поверху, де є виходи на лоджії або балкони.

Підрядну організацію, яка виконуватиме ці роботи, визначатимуть рішенням виконавчого комітету міської ради, який власне схвалюватиме і виділення коштів із резервного фонду міського бюджету у сумі 548 993 грн.

Будівельники зобов'язані будуть виконати поставлене завдання максимально швидко - за місяць мають впоратися. Площа, яку необхідно закласти, становить 55 м куб, використовуватимуть для цього оптимальний по міцності та надійності матеріал - шлакоблок.

На своєму черговому засіданні міська комісія ТЕБ та НС затвердила план заходів щодо обмеження доступу сторонніх осіб на недобудований об'єкт і порушила клопотання перед виконкомом про фінансування робіт з резервного фонду. Наступним етапом стане рішення виконкому про виділення необхідних коштів.

Паралельно у Кропивницькій міській раді триває опрацювання юридичних питань передачі до власності громади незавершених будівництв, власники яких, у відповідності до норм чинного законодавства України, не опікуються безпекою на своїх будівельних майданчиках.

Переглядiв: 592