У Кропивницькому урочисто погасили марку з улюбленцем українців (ФОТОРЕПОРТАЖ)

01.09.2022 15:51

В головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій відбулося урочисте погашення марки «Пес Патрон» - улюбленця всіх українців сьогодні, 1 вересня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Так, це вже шоста марка, яку випустила «Укрпошта» під час воєнного стану.

«На ній зображений пес, який став улюбленцем дітей та дорослих, працює в піротехнічному підрозділі в Чернігівській області. Пес Патрон зображений у різних ракурсах. На блоці, який впровадила «Укрпошта»,  розташовано 8 марок, кожна з них вартує 23 гривні. До неї додатково ще приєдналася благодійний номінал 8 гривень. Тобто для споживача марка коштує 31 гривню, з яких 8 – йде на благодійність. За рахунок зібраних коштів буде придбано новий автомобіль для механічного розмінування територій, він управляється дистанційно, автомобіль розміновує територію сам. Це врятує життя людей», - розповіла очільниця Кіровоградської дирекції АТ «Укрпошта» Тетяна Капустіна.

За словами Тетяни Капустіної, загалом випущено мільйон блоків марки «Пес Патрон», нині Кіровоградщина отримала 15 тисяч блоків. Якщо марка отримає популярність в області, то їх доставлять додатково. Зараз усі бажаючі можуть придбати марку в всіх відділеннях «Укрпошти» на Кіровоградщині.

  Приєднуйтеся до нас у соцмережах: Фейсбук: |Телеграм Інстаграм

Переглядiв: 843