У Кропивницькому в готелі поліція охорони вгамувала роздягненого дебошира

10.04.2023 16:44

В обласному центрі поліцейські охорони затримали дебошира, який агресивно себе поводив в одному з готелів. Про це медіапорталу DOZOR повідомили у поліції охорони.

Так,  молодий чоловік був у неадекватному стані, можливо у наркотичному, роздягнений та при собі не мав жодних документів.

Зі слів працівниці закладу, до приміщення готелю увірвався невідомий чоловік, почав усе трощити, вибивати двері в номерах та вікна у коридорі, застосував вогнегасник, а у подальшому вистрибнув з вікна. Працівники поліції охорони затримали хулігана, який вже тікав з готелю. На місце події було викликано слідчо-оперативну групу Кропивницького районного управління поліції для з’ясування обставин та прийняття відповідного процесуального рішення. Поліція охорони вкотре наголошує про безпеку та пропонує обладнати об’єкти бізнесу кнопкою термінового виклику поліції.

Детальніше про послуги, що надаються поліцією охорони можна дізнатися на сайті https://securitypolice.com.ua/, або зателефонувати до call-центру за безкоштовним номером з мобільного телефону 9899. Управління поліції охорони в Кіровоградській області  

Переглядiв: 4344