У Кропивницькому відбудеться тренінг "Соціальне підприємництво і соціальне замовлення: у допомогу ГО та волонтерським центрам"

25.09.2023 10:35

У Кропивницькому відбудеться триденний офлайн-тренінг "Соціальне підприємництво і соціальне замовлення: у допомогу ГО та волонтерським центрам" 6-8 жовтня.

Учасники заходу дізнаються про:  

особливості започаткування соціального підприємництва на базі громадської організації / волонтерського центру  

те, як таке підприємство може формувати "фінансову подушку” для організації

 як сформувати бізнес-план майбутнього соціального підприємства  

як може допомогти в розвитку організації інструмент "соціальне замовлення"  

як почати використовувати соціальне замовлення і надавати сталу допомогу тим, з ким працюєте

Для кого цей тренінг? для діючих громадських організацій, які мріють про формування власного ендавменту  для волонтерських центрів/організацій, які прагнуть працювати і після Перемоги

 для волонтерських центрів/організацій, які прагнуть працювати і після Перемоги  

для волонтерських осередків, які започаткували в період війни власні виробництва й шукають шляхи його монетизації/перетворення в соціальні підприємства  соціальних підприємств, створених громадськими організаціями

Тренінг проводиться лише для тих представників/ць організацій та підприємств, які діють на території Кіровоградщини. Учасники тренінгу матимуть приємний бонус.

Для учасників тренінгу буде організовано Конкурс міні-грантів на розвиток соціальних підприємств і впровадження соціального замовлення на Кіровоградщині, метою якого є розвиток соціальних підприємств / впровадження соціального замовлення на базі тих громадських організацій / волонтерських центрів, які уже мають напрацювання у окреслених сферах діяльності.

Як взяти участь? Для участі у тренінгу просимо зареєструватися за анкетою: https://forms.gle/oJSJm8tQMaFMR1vU7

Реєстрація на захід - до 30 вересня включно.  Відібрані учасники будуть поінформовані про деталі заходу електронною поштою. Будь ласка, зверніть увагу, щоб ваша електронна поштова скринька мала вільне місце для отримання листів, а її адреса була правильно написаною. Організатори тренінгу покривають витрати учасників на проїзд, а також забезпечують проживання та харчування під час тренінгу. ---

Тренінг відбувається в рамках Програми підтримки волонтерів Кіровоградщини, що втілюється в межах проєкту «Волонтерський крафт», який реалізує КОО ВГО «Асоціація сприяння самоорганізації населення» завдяки фінансовій підтримці National Endowment for Democracy.

Переглядiв: 551