У Кропивницькому відбудеться виставка-ярмарок «Волонтерський крафт»

07.10.2022 12:20

У Кропивницькому на подвір’ї кнайпи «Бамбетель» відбудеться виставка-ярмарок «Волонтерський крафт» у суботу, 8 жовтня. Про це повідомляється на сторінці організаторів заходу у Фейсбук, інформує медіапортал DOZOR.

Так, “Асоціація сприяння самоорганізації населення” запрошує кропивничан підтримати волонтерські центри Кіровоградщини, які власними силами облаштували виробничі цехи й виготовляють важливу для сьогодення продукцію: одяг, сухі та вітамінні набори, матраци, подушки, окопні свічки, шеврони і т.п.

Під час виставки-ярмарку буде можливість скуштувати і придбати продукцію волонтерських центрів із різних громад області, а також підтримати їхні виробництва донатами та корисними контактами.

Початок об 11:00. Адреса: вул. Шульгіних,1.

Довідково:

Виставка-ярмарок “Волонтерський крафт” - ідеальний спосіб сімейного відпочинку та підтримки військових, які в тому числі завдяки волонтерам наближають нашу Перемогу!

Захід відбувається у межах Програми підтримки волонтерів Кіровоградщини, що втілюється у проєкті «Соціальне замовлення Кіровоградщини», який реалізує КОО ВГО «Асоціація сприяння самоорганізації населення» завдяки фінансовій підтримці National Endowment for Democracy.

  Приєднуйтеся до нас у соцмережах: Фейсбук: |Телеграм Інстаграм

Переглядiв: 711