У Кропивницькому відкрився новозбудований комплекс лікарні Святого Луки (ФОТО)

19.05.2023 16:02

В обласному центрі пройшло офіційне відкриття новозбудованого багатопрофільного лікувально-діагностичного, навчально-наукового та реабілітаційного комплексу, який працюватиме під загальним брендом «Лікарня Святого Луки» сьогодні, 19 травня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Так, до участі у заході долучилися представники обласної та міської влади, керівники Міністерства охорони здоров’я України, Національної служби здоров’я України, закладів охорони здоров’я Кіровоградської області та інших областей України,  підприємств-партнерів.

Для гостей заходу провели ознайомчі екскурсії по новим корпусам лікарні. Наразі у лікарні працює  центр сімейної медицини, офтальмологічний центр, центр гемодіалізу та реабілітаційний центр, стоматологічна поліклініка, центр отоларингології та інші центри та відділення, які розгорнуті на новозбудованих площах, та складають майже 17 тисяч квадратних метрів.

Також медичні працівники ознайомилися з медичним обладнанням таких відомих компаній, як «Ендо Системи», «Харвінд», «Науково-виробниче об’єднання «Екософт», «КОР-Медікал», «КЛС Мартін Груп», «Шнейдер Електрік Україна», «ПОЛТАВАМЕДОБЛАДНАННЯ», «Праймед Медікал Холдінг», «Норма Трейд» та інших. На виставці також будуть представлені компанія-дистриб’ютор у сфері інформаційних технологій «МUK» та місцеве підприємство УПВ УТОГ, яке виготовляє меблі для лікарень.

Переглядiв: 6866