У Кропивницькому відремонтують пішохідний міст, що зруйнувався, але терміни виконання робіт невідомі

30.11.2023 12:23

Пішохідний міст на залізничній станції Кропивницького, що частково обвалився 27 листопада, відбудують. Про це повідомив заступник міського голови Олександр Вергун, інформує медіапортал DOZOR з посиланням на прес-службі міськради. 

Щойно надійшла інформація про руйнування пішохідного мосту на залізничній станції Кропивницького, на місце події оперативно виїхали начальник начальник відділу з питань НС та ЦЗН міської ради Сергій Коваленко та заступник міського голови Олександр Вергун.

На цей час там уже працювали залізничники, відповідальні за цей міст.

- Цей міст перебуває на балансі Помічнянської дистанції колії Одеської залізниці, - повідомив Олександр Вергун. - Вже наступного дня ми створили робочу групу і разом із керівництвом Одеської залізниці визначилися з подальшими діями. Уламки мосту прибрали працівники залізниці, їм допомагали працівники і техніка КП “Благоустрій”, територію огородили, щоб перехожі не могли там не ходили. Визначилися з подальшими роботами. Планується провести реконструкцію і відбудову пішохідного мосту. Терміни відбудови мосту відповідальні за ці роботи поки не називають  

Переглядiв: 446