У кропивницькому виші повідомили про найпопулярніші факультети, які обрали абітурієнти

01.09.2022 10:40

Серед найбільш популярних факультетів ЦДПУ ім. В.Винниченка, які обрали абітурієнти, стали факультет педагогіки, психології та мистецтв, а також факультети української філології, іноземних мов та соціальних комунікацій та історії, бізнес-освіти і права. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Так, станом на 25 серпня для вступу на бакалаврат було подано 3151 заяву. Найбільше заяв було зареєстровано на факультеті педагогіки, психології та мистецтв, на спеціальність «Психологія» — 229, «Початкова освіта» — 120; на факультеті історії, бізнес-освіти та права, на спеціальність «Право» — 166; на факультеті української філології, іноземних мов та соціальних комунікацій, на спеціальність «Філологія. Германські мови переклад (англійська і німецька мови)» — 149, на спеціальність «Середня освіта. Українська мова і література» — 125; на факультеті математики, природничих наук та технологій, на спеціальність «Комп’ютерні науки» — 133; на факультеті фізичного виховання, на спеціальності «Середня освіта. Фізична культура» — 128.

За квотою-2 (пільгова категорія громадян, які перебувають у районах проведення бойових дій або які перебувають у тимчасовій окупації) зараховано 31 особу.

На бюджет на основі повної загальної середньої освіти рекомендовано 322 особи (291 — на денну і  31 — на заочну форму навчання). До 18:00 2 вересня абітурієнти повинні виконати вимоги до зарахування — подати оригінали документів до приймальної комісії. Зарахування на бюджет і рекомендація на контракт — 5 вересня. Початок навчального року для студентів 1 курсу — 12 вересня.

Наразі в ЦДПУ ім. В. Винниченка оголошено додатковий набір (на навчання за кошти фізичних та юридичних осіб) на всі спеціальності вступу.

  Приєднуйтеся до нас у соцмережах: Фейсбук: |Телеграм Інстаграм

Переглядiв: 816