У Кропивницькому визначили переможця обласного фотоконкурсу (ФОТО)

17.01.2023 16:51

У Кропивницькому в обласній універсальній бібліотеці ім. Д. І Чижевського відбулося підведення підсумків та нагородження переможців обласного фотоконкурсу «365 днів - через об’єктив – 2022» Люди, події, факти у світлинах журналістів Кіровоградщини» сьогодні, 17 січня.

Як повідомив очільник обласної організації Національної спілки журналістів України Петро Мельник, фотоконкурс проводиться вперше та є своєрідним підсумком роботи фотокореспондентів області в минулому році.

«До участі у конкурсі подали близько 40 світлин. Три з п’яти світлин фотокореспондента медіапорталу «Дозор» Олексія Каприці набрали найбільшу кількість голосів на сторінках обласної організації НСЖУ у Фейсбук та на порталі Fotoinform. Олексій став абсолютним переможцем. До трійки фіналістів  конкурсу увійшли фотокореспондент CBN Ігор Філіпенко та редактор газети «Новоукраїнські новини» Олена Комісаренко», - розповів Петро Мельник.

Цей конкурс, проводиться в області вперше. За словами Петра Мельника, у планах зробити його проведення традиційним. Співорганізаторами заходу є Кіровоградська спілка журналістів, НСЖУ, портал Fotoinform та Громадська рада при Кіровоградській ОВА.   

Переглядiв: 2662