У Кропивницькому вперше з початку війни відбувся чемпіонат України з бейсболу (ФОТО)

20.02.2023 09:32

Вперше з моменту повномасштабної військової агресії рф проти України, вперше за цілий рік у Кропивницькому відбулися офіційні змагання національного рівня – ІІ чемпіонат України з Baseball. Про це повідомляє медіапортал DOZOR з посиланням на сторінку федерації бейсболу.

Змагання проходили в манежі Кіровоградської обласної спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву №2. Команди змагались у двох вікових групах. Учасники ІІ ЧУ ВВ5 у віковій групі U15: «City Devils» Кропивницький; «Десант» Миколаїв; «АТМА» Київська область; «Соколи» Кропивницький. Учасники змагань серед дорослих команд: «Замові солдати» Кропивницький; «АТМА» Київська область; «Покемони» Кропивницький; збірна Донецької області; збірна Києва. Переможці та призери: вікова група U15: І місце – «City Devils» Кропивницький; ІІ місце – «АТМА» Київська область; ІІІ місце – «Соколи» Кропивницький. дорослі: І місце – «Покемони» Кропивницький; ІІ місце – «Зимові солдати» Київська область; ІІІ місце – «АТМА» Київська область.

Протягом турніру тривав збір коштів на рації для нашого колеги, бейсбольного тренера Сергія Корольова, який зараз воює в лавах Збройних Сил України в найгарячішій точці фронту.

Переглядiв: 493