У Кропивницькому змагалися собаки-детектори (ФОТО)

30.11.2022 12:33

У Кропивницькому на базі КМСК ТСО України відбувся  чемпіонат області  серед  спеціальних  розшукових собак за програмою «Служба собак детекторів (ССД-1, група А-вибухові речовини або їх складові, вогнепальна зброя  та боєприпаси). Про це повідомляє медіапортал DOZOR з посиланням на організаторів заходу.

Так, учасниками змагань стали представники Збройних Сил України,  ГУНП  в Кіровоградській області, силових структур,  МСК ТСО України та обласного осередку  КСУ.

В результаті  запеклої  боротьби переможцем став  член  ТСО України із ТОВ «Ризик-Контроль» Дмитро  Красовський  з  бельгійською вівчаркою BRENDA  LANARES, показавши результат 100 балів із 100 можливих. 

Друге місце виборов Артем  Матвєєв з мисливським спанієлем   Барселона  Шеррідан,  КЦ  ГУ НП  в  Кіровоградський області.

На третьому місці Вячеслав Дишловенко  ,  КЦ ГУНП.

Четверте  місце  посіла Костенко Марія з німецькою вівчаркою MONA MEGATON  МСК ТСОУ. 

П’ятим був Євген  Приходько з бельгійською вівчаркою BELLA  LANARES, ТОВ «Ризик-Контроль»,  член ТСОУ.

На шостому місці - Марія  Костенко з  метісом  тер’єра “Ленд  Ліза», МСК ТСОУ. 

Після чемпіонату відбулося урочисте нагородження переможців, призерів  і всіх учасників. Після нагородження  учасники і гості чемпіонату скуштували  дуже смачний український борщ,   приготовлений на  вогні  нашими поварами – членами  міського спортивного клубу ТСО України.  

Переглядiв: 950