У Кропивницькій міськраді стартує конкурс для чиновників

16.10.2019 11:28
image

В обласному центрі стартує конкурс «Посадовець року».  Про це повідомляється на сайті міської ради, інформує медіапортал DOZOR.

Так, для участі запрошуються посадовці органів місцевого самоврядування, які мають до 1 листопада заповнити на офіційному веб-сайті міської ради міста Кропивницького анкету учасника із зазначенням професійного креда та додаванням відеовізитівки: розповіді про себе, свої уподобання, хобі тощо. Відеовізитівка у подальшому допоможе претендентам на перемогу у конкурсі пройти його перший етап.

Загалом конкурс «Посадовець року 2019» проходитиме у три тури, у двох номінаціях: «Керівник року 2019» та «Спеціаліст року 2019».

Перший етап конкурсу відбудеться 7 листопада. Учасники  презентуватимуть свою професійну діяльність. Другий тур запланований на 14 листопадаю У рамках туру перевірятимуть знання претендентів актів законодавства та нормативних документів, що стосуються служби в органах місцевого самоврядування. Крім того, учасники виконають практичну роботу зі складання ділового документа та розв’яжуть ситуаційне завдання.

III тур – це онлайн голосування за учасників конкурсу в кожній номінації на офіційному веб-сайті міської ради Кропивницького. Віддати свої голоси і підтримати найкращих посадовців можна буде у період із 15 по 30 листопада 2019 року.

Переможці конкурсу у номінаціях «Керівник року 2019» і «Спеціаліст року 2019» будуть відзначені дипломами та грошовою винагородою. Особливістю цьогорічного конкурсу стане запровадження номінації «Лідер онлайн голосування»: учасник, який збере найбільшу підтримку кропивничан у народному голосуванні отримає спеціальну грошову винагороду.

 

Переглядiв: 1211