У кропивницькій виправній колонії затримали постачальників наркотиків

23.09.2020 08:28
image

На Кіровоградщині затримали групу осіб, яка постачала наркотичні препарати на територію виправної колонії №6. Про це медіапорталу DOZOR повідомили в прокуратурі області.

Відомо, що до складу організованої злочинної групи входило 10 ув'язнених, які відбувають покарання у закладі. Організував групу 25-річний уродженець Олександрії з чітким розподілом ролей між учасниками - замовлення заборонених речовин, отримання їх, фасування, реалізація та оплата за отриманий «товар».

Ув’язненим постачали різні види наркотичних засобів - «канабіс», метадон, марихуана. Заборонені препарати вони отримували від своїх знайомих, які перебували на волі. Передавали психотропні речовини різними способами - через отримання посилок, передач, а також «перекидів» на територію установи.

Під час чергової спроби шляхом перекиду пакунку на територію колонії двох осіб затримали. У них вилучено більше десятка поліетиленових пакетиків з наркотичними речовинами.

image

Крім цього, провели обшуки в колонії, де у фігурантів справи знайшли та вилучили психотропну речовину «метадон» загальною вагою близько 50 гр, наркотичний засіб канабіс вагою близько 500 гр, автомат з магазином та набоями, шприці, мобільні телефони, банківські карти, гроші та чорнові записи злочинної діяльності.

На даний час всі вилучені речовини направили на експертне дослідження. Усім затриманим повідомили про підозру, вирішується питання обрання їм запобіжних заходів.

image
Переглядiв: 4825