У Кропивницькому 5-річна дівчинка потребує фінансової допомоги

03.06.2020 07:24

В обласному центрі 5-річна Анастасія Мартинюк потребує фінансової допомоги. Про це медіапорталу DOZOR повідомили в благодійному фонді «Янгол життя».

За інформацією, наразі кошти необхідні на обстеження і спецхарчування.

«Під час нашої першої зустрічі вона тільки плакала, коли чула сторонній голос, боялася всіх незнайомих і від усіх чекала тільки уколів. Пройшло чотири місяці, а скільки всього трапилося… Тяжкий стан, страшний діагноз, інсульт, реанімація, операція у Києві та хімія. Тепер вона схожа на маленьку кульбабку, але як вона посміхається! Завдяки вашій підтримці ми змогли забезпечити Настю всім необхідним. Ми сплатили за препарати, аналізи та обстеження, які призначали лікарі. Коли Настуся не могла їсти ми забезпечили її спеціальним харчуванням завдяки вам. Кошти, які ми зібрали раніше, вже майже закінчилися. Ми дуже просимо вашої допомоги», - йдеться у повідомленні.

На сьогоднішній день Анастасія майже пройшла перший блок хіміотерапії. Вона готується їхати додому до мами. Поки дівчині призначили аналізи в лобораторії «ДІЛА». Минулого разу це коштувало близько 2 тисяч гривень. Також Насті потрібне спеціальне харчування, що обійдеться у 1 тисячу гривень на тиждень.

Реквізити для допомоги пацієнтам гемовідділення КДОЛ:

Платежі через "ПРИВАТ 24" на реквізити фонду

Поповнення картки: № 5169 3324 0686 9423

Платежі через систему liqpay

Підключення регулярного платежу за відеоінструкцією

При переказі коштівконкретній дитині, обов'язково вказуйте її прізвище в призначенні платежу. Якщо такої можливості немає, після відправлення платежу повідомте, будь ласка, про платіж по телефону або смс.

Контактні дані:

(099) 038-17-50 - Наталія 

(098) 003-19-29, (066) 165-39-67 - Ольга.

image
Переглядiв: 1826