У Кропивницькому біля будинку культури незаконно спиляли дерева (ФОТО)

06.11.2020 11:36
image

В обласному центрі на вулиці Добровольського біля будинку культури «Авіатор» незаконно спиляли 7 дерев. Про це йдеться у дописі містянки Ольги Рєзіної у спільноті «Озеленення Кропивницький», інформує медіапортал DOZOR.

За інформацією, дерева знищили 3 листопада.

«Один клен ясенелистий та шість тополь пірамідальних. У планах спиляти 11 дерев. Дерева знаходилися поза будівельним майданчиком - за парканом. Написала заяву в екологічну та спеціальну інспекції», - пише містянка.

За коментарем медіапортал DOZOR звернувся до сектору екології та природоохоронної діяльності, де повідомили, що дозвіл на спилювання дерев не надавався.

У той же час в екологічній інспекції області повідомили, що скарга за цією адресою вже надходила. Вчора, 5 листопада, на місце виїжджали фахівці екоінспекції.

«Виміряли розміри пнів, щоб їх не засипали, тому що можуть і закатати асфальтом. Будемо намагатися встановити особу, яка це вчинила, та розраховувати розмір нанесеної шкоди. Якщо своїми силами не вдасться знайти особу, то направимо матеріали в поліцію», - розповів державний інспектор з охорони навколишнього природнього середовища Кіровоградській області Олександр Руденко.
image
image
Переглядiв: 2028