У Кропивницькому біля лікарні з'являться сакури

14.04.2021 06:10
image
В обласному центрі на території обласної дитячої лікарні відбудеться висадка сакур у п'ятницю, 16 квітня. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив радник голови обласної ради, власник галереї "Єлисаветрад" Микола Цуканов, інформує медіапортал DOZOR.
"16 квітня о 12-00  відбудеться знакова подія в житті нашого міста. У нас в гостях будуть представники найвідомішого розплідника рослин в Україні "ЕКО-КРАЇНА" .Вони приїдуть до нас не з порожніми руками. 30 дерев сакури, які благодійники дарують місту , символічно будуть посаджені на території обласної дитячої лікарні (головний лікар Василь Хорощак ) , як символ головного в нашому житті - здоров'я наших дітей. 30 дерев символізують 30-річчя Незалежності нашої країни. Організаторами даного проекту виступають кампанія "ЕКО КРАЇНА", Благодійний фонд "Щаслива дитина - квітуча Україна", а також Центр розвитку ніціональніх культур "Єдина родина"!" - написав Цуканов. 
Свою діяльність розплідник ЕКО-КРАЇНА розпочав ще у 1975 році.На цей час висаджено більш ніж пів мільйона багаторічних рослин, а також 1,5 мільйони декоративних квітів та чагарників. Окрім робіт з озеленення розплідником «ЕКО-КРАЇНА» впроваджені ініціативи з поліпшення стану навколишнього середовища в Україні.
 
Екологічна організація “Еко-країна”, вже тривалий час займається різними благодійними проєктами із озеленення територій. Рослини підприємства прикрашають подвір’я українських шкіл, дитячих садків, лікарень , мійських адміністрацій у зоні АТО.
Переглядiв: 1741