У Кропивницькому частували млинцями і палили опудало Масляної (ФОТО, ВІДЕО)

27.02.2020 14:34
image

В обласному центрі у педагогічному університеті ім. В. Винниченка відсвяткували Масляну сьогодні, 27 лютого. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Так, організатором заходу виступила студентка 2-го факультету історії та права Дар’я Гончаренко.

«Щороку ми залучаємо до заходу першокурсників, щоб вони могли проявити свій потенціал. Я бачу, що їм це подобається, адже таке святкування не лише відволікає від навчання, але й корисне тим, що можна поласувати млинцями», - розповіла Дар’я Гончаренко.

Спочатку планувалося, щоб святкування проходило на подвір’ї університету, але через несприятливу погоду його перенесли у приміщення. Та й це не завадило організаторам реалізувати задумане та розважити студентів. Вони змагалися між собою, зокрема, кидали сніжки з паперу у корзину, заплітали косу зі стрічок та вигризали якнайбільше дірочок у млинці за певний час.

image
image
image
image
«Приємно те, що такі заходи згуртовують нас, першокурсників, з усіма студентами. Недоліків взагалі не побачила, тому що і повеселилася, і поласувала», - розповіла у коментарі медіапорталу DOZOR студентка 1 курсу факультету історії та права  Валерія Лінчевська.

Після конкурсів на студентів чекали пригощання млинцями з сиром, повидлом, а також гарячими напоями. Таких млинців їдальня університету підготувала 300 штук.

image
image
image
image
image
«Отримала багато позитивних емоцій від заходу. Навіть не могла подумати те, що наші викладачі будуть співати. Дуже гарно співали. Дуже кумедно виглядало те, як студенти змагалися між собою у конкурсах. Я гадаю, що такого, як у нас, ніде немає. Я не вмію пекти млинці, а тут змогла поласувати, та ще й від найкращих кухарів, тому я дуже задоволена», -  поділилася враженнями студентка 1-го курсу Мирослава Колісниченко.

Після частування млинцями усі гості заходу вийшли на подвір’я, аби спалити опудало.

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Переглядiв: 2150