У Кропивницькому чоловіка засудили за побиття підлітка на спортивному майданчику

28.10.2020 10:14

Кіровський районний суд виніс вирок чоловіку, якого підозрюють у побитті підлітка на спортивному майданчику. Відповідний текст вироку оприлюднили в єдиному реєстрі судових рішень, інформує медіапортал DOZOR.

За інформацією, бійка сталася біля одного з будинків по вулиці Кременчуцькій між підлітками, які займалися фізичними вправами. Вони посварилися, згодом один із підлітків розповів про конфлікт своєму батькові.

Чоловік вирішив розібратися у ситуації, прийшов на вищевказаний спортмайданчик і наніс кулаками низку ударів підлітку. У результаті хлопець отримав   ушкодження у вигляді садна в ділянці шиї зліва по передній поверхні, гематоми в волосяній ділянці голови, які згідно висновку судово-медичної експертизи викликали короткочасний розлад здоров`я.

Обвинувачений свою вину у вчиненні даного кримінального правопорушення визнав повністю. Вказував, що скоїв кримінальне правопорушення за обставин, викладених у обвинувальному акті. Просив суворо не карати.

У результаті суд ухвалив визнати чоловіка винним і призначити йому покарання у вигляді штрафу в розмірі 40 неоподаткованих мінімумів доходів громадян, що складає 680 гривень.

На вирок може бути подано апеляцію до Кропивницького апеляційного суду протягом 30 днів з моменту його проголошення.  

Переглядiв: 741