У Кропивницькому чоловіка засудили за стрілянину неподалік міської ради

23.01.2020 14:56

Обвинуваченому у стрілянині неподалік міської ради Кропивницького призначили покарання у вигляді арешту. Про це медіапорталу DOZOR повідомили у суді.

Так, пригода сталася близько 2:00 Досудове розслідування встановило, що стрілянина сталася через словесний конфлікт підозрюваного та раніше незнайомими йому людьми.

Підозрюваний дістав револьвер Stalker 2.5 та вистрілив в одного з опонентів, завдавши тілесного ушкодження у вигляді рни в ділянці лівого плечового суглобу. Тоді чоловік побіг до міської ради та ще кілька разів вистрілив у людей, які переслідували його задля припинення злочинних дій. У результаті один з чоловіків отримав тілесне ушкодження  грудної клітини зліва по передньо-аксилірній лінії в ділянці 4 ребра.

Допитаний в судовому засіданні обвинувачений  свою вину у вчиненні інкримінованого йому злочину визнав у повному обсязі, щиро розкаявся та пояснив, що дійсно, між його братом та раніше невідомими йому людьми виникла суперечка, в результаті якої він дістав револьвер та двічі вистрілив у одного чоловіка, після чого почав тікати, тікаючи здійснив ще декілька пострілів в бік цих людей, але зникнути з місця пригоду йому не вдалось через те, що вони його повалили на землю, відібрали револьвер. Потім його затримали працівники поліції

У результаті суд визнав чоловіка винним у вчиненні злочину та призначив йому покарання  у виді арешту строком на 6 (шість) місяців з відбуттям покарання на гауптвахті. 

 

Переглядiв: 420