У Кропивницькому діти більше місяця граються на зламаному ігровому комплексі (ФОТО)

15.09.2020 14:58
image

В обласному центрі місцева мешканка вулиці Вокзальної, 26, Вікторія Тодорова скаржиться на бездіяльність щодо ситуації зі зламаною дитячою гіркою, яку не ремонтують вже понад місяць. Про це вона повідомила у коментарі медіапорталу DOZOR.

«Коли вона зламалася, наші діти майже два тижні тягали її по всьому подвір’ї та намагалися пристроїти до лавок чи стіни. Потім приїхали працівники ЖЕО № 1, у якого перебуває на балансі майданчик, викинули гірку та пофарбували ігровий комплекс. Вони не забили дощечками частину, на яку виходила гірка. Однак коли був карантин, то обв’язували ж мотузками майданчик, щоб бачили, що він не працює», - обурюється кропивничанка.

Як повідомила жінка, вона зверталися до ЖЕО, однак ніякого реагування не було.

«Зараз батьки та бабусі постійно слідкують за дітьми, які вилазять на поламаний ігровий комплекс та намагаються звідти сплигнути. В мене троє дітей, тому я також постійно на майданчику разом із ними. Сусід ходив до Розгачова (депутат 17 округу Роман Розгачов – ред.), а він відповів, що нічим допомогти не може», - додала Вікторія Тодорова.

У коментарі медіапорталу DOZOR в ЖЕО № 1 зазначили, що на їх балансі не перебуває жодного дитячого майданчику.

«Немає у нас на балансі жодного дитячого майданчика. Я знаю, що вже не один раз зверталися до нас і в міську раду. Міський голова давав інтерв’ю, що дитячі майданчики не стоять ні в кого на балансі. Така ситуація по всьому місту. Той, хто встановлює, особливо перед виборами, вони ж їх не ставлять на баланс. У нас було доручення міського голови під час апаратної наради. Те, що ми фарбували – нічого не значить. У нас це не входить в тариф квартирної плати», - повідомили в ЖЕО.
image
Переглядiв: 1126