У Кропивницькому дві сотні підприємців вийшли на акцію протесту (ФОТО) 

14.11.2020 07:52
image
В обласному центрі на Критому ринку підприємці вийшли на акцію протесту через введення "карантину вихідного дня" сьогодні, 14 листопада. Про це повідомляє медіапортал DOZOR
 
Як відомо, Кабінет міністрів підтримав пропозицію міністерства охорони здоров’я щодо посилення карантинних заходів і введення на території всієї країні і Кіровоградщини, зокрема, «карантину вихідного дня». У свою чергу підприємці вийшли на акцію, щоб не залишитися без роботи знов. 
"Я 30 років працюю на ринку. Я вантажник, менеджер, бухгалтер, а зараз ще повинна бути юристом. Жодних законних актів немає, щоб нас закривати. Багато мерів міст відмовилися виконувати вимоги. У тих вимогах не було ринків. Відкрите повітря може нашкодити більше за супермаркети "Велмарт" чи "Епіцентр"? Ми крайні? Так завтра ми всі звільнимося. Половина поїде у Польшу, а половина на біржу стане", - обурюється підприємець Наталя Шевченко. 
 
image
image
image
 
Як повідомила підприємець Анастасія Пересадченко, з початку карантину покупців стало значно менше, оскільки вони перейшли на онлайн-магазини. 
"Ми втратили своїх клієнтів. Той карантин ми ще перечекали, сиділи вдома. Якщо б тоді не вийшли на акцію протесту, то ще б не працювали. Зараз знову бачимо несправедливість, тому що працюють магазин "Аврора", супермаркет "Епіцентр", хоча там немає 60% продуктів, як вказано у вимогах. Ми маленькі підприємці, які сплачують податки, то чому нас ставити у такі рамки? У нас людей у вихідний день не багато, тим більш це на свіжому повітрі. Я вважаю, мають працювати або всі, або взагалі ніхто", - розповіла Анастасія Пересадченко. 
Наразі деякі підприємці відкрили ролети та почали торгувати. Також вони планують у понеділок об 11 годині зібратися під стінами облдержадміністрації.
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
Переглядiв: 5134