У Кропивницькому ліквідовують регіональний сервісний центр МВС (ВІДЕО)

08.05.2020 16:18
image

В обласному центрі ліквідовують регіональний сервісний центр МВС. Про це у коментарі медіапорталу DOZOR повідомив головний спеціаліст зв’язків з громадськістю регіонального сервісного центру МВС Сергій Воскобойник.

«На підставі постанови Кабміну №79 від 12 лютого 2020 року відбувається ліквідація регіональних сервісних центрів в областях як юридичних осіб публічного права. Заходи, пов’язані з ліквідацією таких центрів покладені на міністерство внутрішніх справ в обличчі голів ліквідаційних комісій», - пояснює посадовець.

Згідно з наказом міністерства, замість регіональних сервісних центрів створять філії головного сервісного центру МВС.  Водночас наприкінці квітня вже звільнили керівника регіонального сервісного центру Олександра Єлькіна.  Згідно з наказом головного сервісного центру від 28 квітня, на посаду керівника регіонального сервісного центру ГСЦ МВС в Кіровоградській області (філія ГСЦ МВС) був призначений Сергій Пижов. За словами головного спеціаліста зв’язків з  громадськістю сервісного центру, зміни, які зараз відбуваються, жодним чином не торкнуться жителів області, які користуються послугами сервісних центрів.

«На даний час на території Кіровоградської області знаходиться 5 територіальних сервісних центрів, які і надалі будуть надавати послуги громадянам. Серед основних функцій та послуг сервісних центрів МВС – видача та обмін посвідчень водія, реєстрація та перереєстрація транспортних засобів, видача та зберігання номерних знаків, а також оформлення дозволу на перевезення небезпечних вантажів. На базі сервісного центру можна скласти іспит для отримання права керування транспортними засобами. Повний перелік послуг можна переглянути на нашому офіційному сайті, - каже Воскобойник. – Для людей нічого не зміниться, оскільки територіальні сервісні центри надаватимуть послуги в тих самих місцях, що і раніше».

Переглядiв: 3959