У Кропивницькому містянам пропонують зайнятися йогою на даху

03.08.2021 05:39
image
У Кропивницькому Гончаренко центр організовує тренування з йоги "Йога на даху" у суботу, 14 серпня. Про це повідомляється на сторінці організаторів у Фейсбук, інформує медіапортал DOZOR.
 
"Дбати про своє фізичне та психологічне здоров'я можна по-різному. Кропивницький Гончаренко центр запросив кількох найкращих тренерів та тренерок з йоги, щоб вони по черзі, раз на тиждень, проводили для вас йогу на свіжому повітрі. Наступна зустріч - у суботу, 14 серпня. Проводить її відомий хореограф і танцівник Єгор Похиленко - на даху у Гончаренко центрі о 8.30 ранку", - повідомляють організатори. 
 
Для того, щоб потрапити на зустріч, треба заповнити  анкету  - і чекати на дзвінок-запрошення від адміністраторки центру напередодні, 12-13 серпня, адже кількість місць обмежена. 
"Важливо: У Гончаренко центрі немає місця, де можна перевдягтися або прийняти душ, тому будь ласка приходьте вже одягнені у зручний, наприклад, спортивний одяг. Гончаренко центр працює за адресою вул.Велика Перспективна, 4а, другий поверх - вхід збоку, шукайте вивіску. Слідкуйте за анонсами, записуйтесь на цікаві для вас заходи заздалегідь. Нагадуємо, що всі освітні програми у Гончаренко центрі безкоштовні", - зазначають у центрі. 
Переглядiв: 800