У Кропивницькому мітингують учасники акції "Ні тарифному геноциду" (ФОТО)

15.01.2021 08:51
image

В обласному центрі на площі Героїв Майдану проходить мирний мітинг «Ні тарифному геноциду» сьогодні, 15 січня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Так, до участі у акції долучилося кількадесят людей. Усі вони вимагають одного – недопущення збільшення тарифів на житлово-комунальні послуги. На думку учасників акції, у період пандемії це неприпустимо.

«Ми вийшли заявити про те, що народ таких змін уже не витримує і це треба зупинити. Ми не можемо працювати на керівників отих усіх організацій, які підвищують тарифи. Людям немає за що лікуватися, вони не можуть придбати яйця, м'ясо і молоко – продукти, які необхідні організму. Ми будемо підписувати звернення до обласної влади. Зараз не можна підвищувати тарифи, це дуже серйозне питання і на сьогоднішній день воно просто недоцільне», - зазначила учасниця акції Валентина Шаповалова.
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
«Я вирішив взяти участь в цій акції, тому що, на мою думку, відбувається тарифний геноцид українського народу.  Такого ще не було. Газ, вода належать народу України, надра наші, а ми маємо просити когось, щоб нам знизили ціни? Те, що центральна влада спочатку вирішила підвищити ціни на газ, а потім знизити – це просто гра», -  поділився кропивничанин Микола Іванович.

Під час акції активісти проголосили звернення до голови обласної ради Сергія Шульги  та мера Кропивницького Андрія Райковича. У зверненні учасники просять владу ініціювати скасування підвищення цін на житлово-комунальні послуги та встановлення їх на прийнятному для населення рівні з урахуванням прожиткового мінімуму, а не середньої заробітної плати.

image
image
image
image
image
image
Переглядiв: 1673