У кропивницькому музеї відкрилася фотовиставка у стилі «ню-арт» (ФОТО)

28.11.2019 15:34
image

В обласному художньому музеї презентували виставку фотографій українських майстрів в жанрі оголеної натури «ню арт» сьогодні, 28 листопада, інформує медіапортал DOZOR.

Так, організатором виставки є Кіровоградська обласна організація Національної спілки фотохудожників України. У виставці взяли участь уродженці Кропивницького Андрій Пархоменко, Владислав Тупчієнко, Олег Шрамко, Дмитро Співак, Михайло Бершадський та Аліна Комета. Також Петро Стахов, Олександр Романенко з Києва та Ігор Баранюк із Одеси.

«У мене була пробна фотозйомка у жанрі «ню» і мені дуже сподобалася сама процедура, оскільки я по-іншому можу показати людину та розкрити її душу. Найголовніше, звичайно, взаємодіяти з моделлю. Зараз я вже планую створювати інші роботи, тому що вже є багато думок і пропозицій», - розповів фотограф Андрій Пархоменко.
image
image
image
image
image
«Як правило, мої роботи чорно-білі. Пам’ятаю, цікавий випадок стався, коли шукали місце з моделлю для зйомки у жанрі «ню». Ми були у Закарпатті і побачили красивий сарай. Там була бабуся, і модель сказала, що зараз все владнає. Вони посміхалися під час розмови, а потім бабуся сказала, що можна, але зніматися у цьому не буде», - згадує фотограф Олександр Романенко.

Хедлайнером виставки виступив один з провідних фотографів України Олександр Ктиторчук із Києва.

«Я думаю, що ця виставка має бути з обмеженням у віці, можливо, 16 або 18+. Не всі роботи мені до душі, тому що все ж має бути цензура. Від деяких робіт я в захваті, а деякі взагалі не подобаються. Я завжди дивлюся на те, як фотограф працює зі світлом, композицією і що ця фотографія несе оточенню», - розповіла у коментарі медіапорталу DOZOR гостя заходу Антоніна Шершень.

Бажаючі можуть відвідати виставку протягом двох тижнів.

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
Переглядiв: 7053