У Кропивницькому на базі коледжу відкрили новий навчальний клас (ФОТО)

29.04.2022 12:41
image

На базі Кропивницького коледжу харчування та торгівлі відкрили навчальний клас сьогодні, 29 квітня. Про це медіапорталу DOZOR повідомили в адміністрації мережі «Файно Маркет».

Ініціатором відкриття класу стала регіональна мережа «Файно Маркет». Новий клас зроблений у стилі фірмового супермаркету, оснащений усима необхідними для роботи приладами. На ремонтні роботи витратили близько 200 тисяч гривень. Як розповідає директор коледжу, потреба в навчальному класі була високою. Адже з таким класом, тепер набувати навичок роботи у торгівлі стане набагато простіше.

Варто зазначити, що коледж чи не єдиний у області готує спеціалістів у галузі торгівлі. Тому оснащений під супермаркет клас, буде хорошим інструментом для оволодіння роботи з касою, викладкою згідно планограм товарів, загальною роботою магазину.

У мережі кажуть, співпраця з освітнім закладом триває більше 5 років. Адже магазини "Файно Маркет" основна база для проходження студентської практики у коледжі. Чимало студентів на відмінно проходять практику й лишаються працювати у мережі.

- Можна сказати, що це наш маленький вклад у майбутніх працівників мережі. Багато випускників приходять після закінчення до нас на роботу, тому ми подумали, що їм буде приємно навчатися у максимально наближених до реальності умовах, - коментують у мережі.

Нагадаємо, «Файно Маркет» завжди намагається підтримувати усілякі ініціативи. Мережа регулярно втілює в життя соціальні проекти, допомагає волонтерським організаціям та ЗСУ.

Раніше організація допомогла придбати дзеркала для танцювальної школи, влаштовувала тренінги для університету третього віку. Тому і на такий запит відгукнулися.

image
image
image
image

 

Переглядiв: 1864