У Кропивницькому на благодійному аукціоні зібрали 49 тисяч для онкохворої дівчинки (ФОТО)

16.02.2020 10:45
image

В обласному центрі у філармонії відбувся благодійний аукціон у підтримку 16-річній підопічної міжнародного благодійного фонду «Янгол життя» Вікторії Горбатюк, якій діагностували рак, вчора, 15 лютого. Про це медіапорталу DOZOR повідомили організатори.

Так, на захід зібралося близько півтисячі містян. Організатори розгорнули ярмарок, на якому представили різноманітну хенд-мейд продукцію від місцевих майстринь.

Для дітей діяли майстер-класи з боді-арту та малюнків хною. Крім того, під час благодійного аукціону бажаючі придбали лоти, до яких входили картини від художників, ляльки від майстринь та вечеря з продюсером філії Суспільного Оленою Квашею.

image
image
image

Наостанок на гостей заходу чекав концерт за участю Імідж-центру «Ольга», танцювального колективу «Карамель», «Аеліта», дитячого гурту «Барви» з Компаніївки, а також артистів філармонії та театру.

Так, під час благодійного вечора вдалося назбирати близько 49 тисяч гривень.

"Це найбільша сума з усіх заходів, які проводив благодійний фонд "Янгол життя". Кошти у понеділок будуть передані на рахунок благодійного фонду і наступного тижня вже заплатимо за ліки для Вікторії", - розповіла співзасновник фонду Ольга Присяжнюк. 
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Фото Валентини Онищенко.

Переглядiв: 2242