У Кропивницькому на двох дільницях виявили бюлетені з неправильними списками кандидатів

25.10.2020 11:21
image

В обласному центрі на двох виборчих дільницях, №873 та №825, виявили бюлетені, в яких кандидати в депутати міської ради не відповідають округу. Про це у коментарі медіапорталу DOZOR повідомила координатор обласної Громадянської мережі ОПОРА Зоя Лебідь.

Так, у п’ятницю, 23 жовтня, зіпсовані бюлетені виявили на виборчій дільниці №873, яка знаходиться на базі дитячого садочка №16, к.1 в селищі Новому.

«У п’ятницю бюлетені, в яких вказані імена депутатів, котрі балотуються на інших округах, виявили на окрузі №873. Їх вилучили, і міська територіальна виборча комісія надрукувала нові», - зазначила Зоя Лебідь.

Аналогічна ситуація з бюлетенями виникла і в день виборів сьогодні, 25 жовтня. На окрузі №825 (вул.Варшавська, 2) також виявили бюлетені, в яких вказані депутати, що балотуються по іншому району.

«У чому проблема, округ і дільниця вказана правильно, а кандидатів в списках вказано неправильно. На цій дільниці ТВК прийняла рішення не враховувати голоси за окремих кандидатів, а тільки за партію», - додала Зоя Лебідь.
Переглядiв: 1033