У Кропивницькому на проїжджій частині утворилася парова завіса (ФОТО)

26.11.2020 07:29
image

В обласному центрі на проспекті Університетському через порив тепломережі на проїжджій частині утворилася парова завіса сьогодні, 26 листопада. Таку інформацію опублікували користувачі мережі в телеграм-каналі "За кермом-Кропивницький", інформує медіапортал DOZOR.

Як повідомили у коментарі медіапорталу DOZOR в КП «Теплоенергетик", на цій ділянці виявили порив тепломережі. Для того, щоб розпочати ремонтні роботи, працівники спускають гарячу воду з теплових камер.

«Після руйнування теплової мережі вода перетікає в теплову камеру. Для того, щоб призупинити на деякий час подачу теплоносія по пошкодженому водопроводу, нам необхідно відкачати ту воду, яка набігла в теплову камеру. Її об'єм досить великий, тому поки ми не відкачаємо звідти теплоносій, виконувати роботи ми не можемо. Зараз іде відкачування цієї води», - зазначив керівник КП "Теплоенергетик" Олександр Чельник.

Також посадовець повідомив, що під час проведення робіт ймовірно відключать теплопостачання для обласної лікарні та мікрорайону Біляєва.

image
image
image
image

Фото на головній - телеграм-канал "За кермом - Кропивницький"

Переглядiв: 2731