У Кропивницькому нагородили кращих посадовців року (ФОТО)

05.12.2019 15:51
image

В обласному центрі у міськраді нагородили переможців конкурсу «Посадовець року 2019» сьогодні, 5 грудня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

За інформацією, у конкурсі  брали участь 15 осіб, зокрема, головний спеціаліст відділу приватизації та обліку комунального майна управління комунальної  власності Анатолій Ковбасюк, начальник відділу реєстрації місця проживання особи міськради Катерина Струк, начальник відділу державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців Анна Шевченко та начальник відділу нагляду за правильністю призначення (перерахунку) та виплати пенсій управління соціального захисту населення Подільської районної ради Валентина Новіченко.

«Для мене цей конкурс був певним емоційним випробуванням, оскільки, можливо, лише зі сторони здається, що все легко. Але за всім цим стоїть копітка робота, тому що вже не перший рік проводять конкурс і потрібно було чимось здивувати суддів. Я намагалася показати себе не як працівника, а більш як особистість, тому що справжньою мене не всі знають. Моя задача була висвітлити свою особистість, роботу та улюблену родину. Гадаю, мені це вдалося. Шалене хвилювання було під час голосування, адже я підключала всіх рідних, знайомих. Також за мене голосували люди із семи країн світу, що дуже приємно», - розповіла у коментарі медіапорталу DOZOR адміністратор по роботі з фізособами управління адмінпослуг міськради Тетяна Бадіца.
image
image

Так, перемогу в онлайн-голосуванні здобула представник управління освіти міської ради Анна Ткач та отримала диплом за перемогу у номінації «Лідер онлайн голосування» та грошову винагороду, у номінації «Керівник року» - начальник відділу державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців міськради Анна Шевченко, а у номінації «Спеціаліст року» - головний спеціаліст відділу представництва інтересів в судах юридичного управління міськради Артем Шершнюк.

Крім того, відзнакою «За заслуги» І ступеня нагородили заступника мера з питань діяльності виконавчих органів ради Андрія Паливоду, а іменний годинник вручили керуючій справами виконкому міськради Альвіні Бондаренко. Почесною грамотою обласної ради нагородили начальника управління соцпідтримки населення міськради Юлію Вовк, а грамотами облради начальника відділу зведення бюджету та фінансів соціально-культурної сфери фінансового управління міськради Наталію Ковальову та головного спеціаліста відділу ведення обліку житла міськради Ірину Паламарчук. Загалом привітали 39 працівників міськради.

Також під час заходу нагородили переможців спартакіади, у якій змагалися депутати і посадовці. Після нагородження для гостей заходу виступали солісти обласної філармонії.

image
image
image
image
image
image
image
image

 

Переглядiв: 7093