У Кропивницькому нагородили переможців конкурсу «Дитина року» (ФОТО)

01.06.2020 10:03
image

В обласному центрі на площі перед міськрадою нагородили переможців щорічного міського конкурсу «Дитина року» сьогодні, 1 червня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Так, диплом в номінації «За досягнення в навчанні» отримали учениця Наукового ліцею Анжеліка Науменко та учень гімназії № 9 Богдан Николюк. «За науково-технічні досягнення» нагородили вихованця КЗ «Станція юних техніків» Сергія Фріча.

У номінації «За творчі досягнення» перемогли учениця ліцею № 19 Валерія Козирева, учень музичної школи № 3 Кирило Федосєєв та учень музичної школи № 2 Олексій Бондар.

image
image
image

«За спортивні досягнення» дипломи отримали учні Наукового ліцею - чемпіонка з художньої гімнастики Єлизавета Савенкова та Сергій Красовський.

«Я займаюся художньою гімнастикою вже 13 років. З дитинства я тільки цим живу та не уявляю, як було б по-іншому. Ми тренуємося 6 днів на тиждень по 4 години. Я зараз закінчую 11 клас і поєднувати тренування з підготовкою до ЗНО нелегко. Важко морально і фізично, але коли твої заслуги відзначають нагородою – це, дійсно, приємно», - поділилася враженнями переможниця конкурсу Єлизавета Савенкова.

Диплом конкурсу у номінації «За розвиток дитячого громадського руху» отримав кадет ліцею «Сокіл» Андрій Осипенко. Також «За особисту мужність» нагородили учня ліцею № 19 Олексія Стожка, який взимку врятував дитину з води.

image
image
image
image
image
image
image
Переглядiв: 2998