У Кропивницькому навчальним закладам вручили ключі від шкільних автобусів (ФОТО)

16.07.2020 08:46
image

На Кіровоградщині дванадцять навчальних закладів отримали нові автобуси. Вручення ключів від транспортних засобів відбулося на центральній площі у Кропивницькому сьогодні, 16 липня, інформує медіапортал DOZOR.

Як повідомив під час виступу перший заступник голови ОДА Ігор Кузьмін, загальна вартість автобусів склала 22,3 млн грн, з яких з державного бюджету було виділено 15,2 млн гривень, ще 7, 1 було взято з місцевих бюджетів.

image
image
image
«Можу з впевненістю констатувати, що автобуси в освітянській реформі є необхідним інструментом для надання і отримання якісних освітніх послуг. Дана програма «Шкільний автобус» дала можливість модернізувати та оптимізувати наш автобусний парк, який здійснює не лише підвезення до навчальних опорних закладів, але і займається підвезенням дітей на олімпіади, різні конкурси та заходи», - зазначив під час виступу один із представників Олександрівського району, який отримав ключі від нового автобусу.

Так, по одному автобусу отримали такі навчальні заклади: Ганнівська школа, Голованівський ліцей ім. Т. Г. Шевченка, Новгородківський навчально-виховний комплекс, Червонокам'янське навчально-виховне об’єднання, Павлиський ліцей імені В. О.Сухомлинського, Олександрівське навчально-виховне об’єднання №2, Павлівське навчально-виховне об'єднання, Великосеверинівську школу, Добровеличківську школу №1, Петрівське навчально-виховне об'єднання та Карлівське навчально-виховне об’єднання.

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
Переглядiв: 2946