У Кропивницькому нетверезий водій, керуючи автівкою, зніс зупинку (ФОТО)

19.06.2020 08:15
image

В обласному центрі на вулиці Новгородській авомобіль Mazda 3 влетів у зупинку сьогодні , 19 червня. Про це медіапорталу DOZOR повідомили в патрульній поліції області.

За інформацією, близько 5-ї години патрульні отримали повідомлення про ДТП. Як з’ясувалося, 22-річний водій, керуючи автомобілем Mazda 3, на шаленій швидкості практично зніс зупинку громадського транспорту. Поліцейські відчули запах алкоголю та помітили хитку ходу чоловіка.

Він погодився пройти огляд на стан сп’яніння у спеціалізованому медичному закладі. Лікарі підтвердили, що він, дійсно, перебував напідпитку. Також інспектори встановили, що він взагалі був позбавлений права керування.

Патрульні склали на водія адмінматеріали: за ч.1 ст.126 (Відсутність полісу обов’язкового страхування авто), за ч.4 ст.126 (Керування авто особою, позбавленою права керування), протоколи за ст.124 (Спричинення ДТП) та за ч.1 ст.130 (Керування авто в стані сп’яніння) КУпАП.

Надалі поліцейські відсторонили громадянина від керування авто, а транспортний засіб тимчасово затримали та доставили для зберігання на спеціальний майданчик.

image
Переглядiв: 1689