У Кропивницькому обиратимуть кращого студента-медика

12.12.2020 10:12
image

В обласному центрі стартував  конкурсний відбір номінантів на здобуття стипендії від фонду, який створила донька колишньої студентки коледжу ім. Є. Мухіна Валентини Костенко. Про це йдеться на сторінці фонду у Фейсбук, інформує медіапортал DOZOR.

Так, стипендія імені Валентини Костенко для студентів Кіровоградського медичного фахового коледжу імені Є. Й. Мухіна заснована «Фондом Костенко» на знак пошани і пам’яті до високих чеснот медичної сестри, яка жила у Кіровограді і працювала в Кіровоградській обласній лікарні в 1975 – 1992 роках.

Місією стипендії є стимулювання суспільства до уважного ставлення до людей, які працюють у медичній галузі за покликом серця, збереження найкращих надбань і здобутків, які залишили по собі попередні покоління медичних сестер / братів, сприяння зростанню престижу професії медичної сестри / брата, заохочення. студентів до сумлінного навчання та подальшої результативної праці.

Метою стипендії імені Валентини Костенко є визначення і відзначення кращих студентів, неформальних лідерів колективу, які завдяки набутим знанням, авторитету серед студентів і викладачів, високим моральним та етичним якостям є взірцем та прикладом для наслідування.

Висування кандидатур на присудження Стипендії імені Валентини Костенко відбувається шляхом подання номінантом анкети учасника довільної форми з зазначенням біографічних та професійних відомостей, копії паспорта, есе на тему «Моя професія і має майбутнє в ній» (до 3 тис. знаків). Всі документи та матеріали потрібно відправити на електронну адресу: zamyloserdia@gmail.com до 25 грудня.

Переглядiв: 815