У Кропивницькому офіційно відкрили завод з виробництва пінопластової продукції (ФОТО)

06.11.2021 15:35
image
В обласному центрі відбулося офіційне відкриття заводу з виробництва пінопластової продукції сьогодні, 6 листопада. Про це повідомляється на телеграм-каналі голови обласної ради Сергія Шульги, інформує медіапортал DOZOR.
 «Для інвестиції ми обрали Кропивницький, оскільки місто має вигідне логістичне розташування, – розповів директор компанії «Євробуд» Роман Волков. – Це перше виробництво в Україні, яке повністю спроєктоване та побудоване «з нуля». Ми встановили нове високотехнологічне обладнання. Наша продукція підтверджена українським знаком екологічного маркування «Зелений журавлик»».
image
«У нас сьогодні не тільки відкриття нового заводу. Це не лише нові робочі місця і податки. Це дуже добрий сигнал відновлення інвестиційного потенціалу Кіровоградщини. Вдячний інвесторам і за екологічну позицію – чисте виробництво у наш час надзвичайно важливе. Бажаю розвитку заводу, збільшення потужностей, а ми, як влада, готові бути надійними партнерами», – привітав компанію з відкриттям голова обласної ради Сергій Шульга.
image
 
Будівництво стартувало у 2018 році. Першу лінію виробництва запустили цьогоріч. Наразі на заводі працює 40 осіб – у перспективі розрахований на 120 робочих місць. Підприємство виготовляє пінопластові плити для утеплення житлових і промислових будівель.
 
image
image

Фото з телеграм-каналу Сергія Шульги 

Переглядiв: 4584