У Кропивницькому партія «Слуга Народу» представила своїх потенційних кандидатів на місцевих виборах

12.08.2020 14:52
image

В обласному центрі представники Кіровоградського обласного осередку політичної партії «Слуга Народу» назвали імена потенційних кандидатів на посади депутатів в обласну раду, міську раду міста Кропивницького, голів п’яти  ОТГ та кандидатки на посаду міського голови Кропивницького на місцевих виборах, які відбудуться 25 жовтня. Презентація кандидатів та обговорення діяльності політичної сили відбулося в рамках пресконференції сьогодні, 12 серпня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Так, до заходу долучилися і народні депутати від «Слуги Народу», які представляють Кіровоградщину у Верховній Раді. В рамках пресконференції нардеп та голова Кіровоградського обласного осередку «Слуга Народу» Микита Потураєв зазначив, що цьогорічні вибори є дуже важливими, адже є такими, що вперше проводяться під час глибокої децентралізації. Також очільник осередку додав, що впевнений в людях, які стали частиною команди «Слуги Народу» на Кіровоградщині.

«Ми знаємо, що це чесні люди, вони не робитимуть бізнесу на місцевих бюджетах, будуть робити все, аби кожна копійчина бюджету працювала на людей і ці бюджети зростали. Щоб зростало виробництво, підприємництво, щоб люди не їхали з міста, а навпаки залишалися там, де народилися», - зазначив Потураєв. 

Чинний депутат міської ради Кропивницького Ігор Волков, який є кандидатом на посаду депутата обласної ради Кіровоградської області та політтехнологом осередку «Слуги Народу», закцентував увагу на великому аграрному, промисловому, спортивному та культурному потенціалі області.

image

Під час зібрання представили і потенційну кандидатку на посаду міського голови міста Кропивницького. Нею стала Ольга Ковальова-Алокілі – банкір з 20-річним стажем. Кандидатка в мери Кропивницького заявила, що знає про «гарячі» проблеми Кропивницького та знаходитиме можливості щодо їх вирішення. Ковальова-Алокілі зазначила, що завжди бачила себе в політиці, має бажання працювати на посаді міського голови.

«У мене дві основні задачі – впровадити низку заходів, які збільшать надходження до бюджету і друге – як ефективно і раціонально його використати.  Наша команда має і політичний досвід і управлінський», - зазначила пані Ольга.

Під час пресконференції голова обласного виборчого штабу партії «Слуга Народу» Михайло Бєжан оприлюднив імена частини команди партії – кандидатів на посади голів ОТГ, депутатів міських та обласних рад. Серед них – освітяни, медики, підприємці та громадські активісти.

Так, потенційним кандидатом на посаду голови Долинської ОТГ став Євгеній Звіздовський, Помічнянської ОТГ - Олег Мосінцев, Гайворонської ОТГ - Віталій Пойда, Суботцівської ОТГ – Дмитро Молодченко, Знам’янської ОТГ - Володимир Сокирко.

Серед кандидатів в депутати Кіровоградської обласної ради – депутат міськради Ігор Волков, директор міської  лікарні швидкої медичної допомоги Руслан Іванов та приватні підприємеці Юрій Шклярук і Андрій Яровий.

Претендентами на посади депутатів в міській раді Кропивницького є діючий депутат міської ради Кропивницького Михайло Бєжан, громадська діячка Анна Зарічна, перший заступник керівника департаменту наданні адмінпослуг у Кропивницькому Антон Шевченко та ветеран МВС Сергій Коса.

image
image
image
image

За словами Микити Потураєва, планується, що наприкінці серпня відбудеться з’їзд партії «Слуга Народу». А найближчим часом жителям Кіровоградщини публічно оголосять усіх представників команди цієї політичної сили.

image
image

 

Переглядiв: 4278