У Кропивницькому пасажирці маршрутки відірвало частину пальця

25.11.2019 16:42

В обласному центрі на розі вулиць Паученка та Володарського пасажирці маршрутки №4 пошкодило частину пальця на руці. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомила донька потерпілої Олена Осіпова, інформує медіапортал DOZOR. 

Жінка стверджує, що у тому, що сталося, провина водія громадського транспорту, який, за її словами, надто швидко зачинив двері маршрутки після того, як її мама увійшла.

«Нахабству водія не було меж. Так швидко закрив двері, що відірвали частину мізинця на руці. Замість надання медичної допомоги висловлювався нецензурною лайкою. Аптечки не виявилося. До швидкої допомоги не відвіз, хоча крові було багато. Реакція мамина була така, що вона самостійно пережала собі палець та самостійно з'їздила до травмпункту, де їй зробили операцію. Ми всі в шоці від такого хамства. Прошу вжити заходів господарів маршруток і навчити своїх водіїв бути уважними до пасажирів. Придбайте аптечки і навчіть водіїв в екстремальних випадках діяти правильно», - обурилася донька потерпілої пасажирки маршрутки.

За коментарем медіапортал DOZOR звернувся до керівника підприємства-перевізника  КТ «Автолегіон – Варванської Ю.В» Тетяни Глибенко. Керівник підприємства пояснила, що до моменту створення публікації в соцмережі жодних скарг на адресу підприємства не надходило. Інформацію про інцидент директор нещодавно дізналася у водія, який не заперечив факт травмування, але відмовляється від звинувачень про те, що нецензурно висловився на адресу потерпілої.

«До підприємства ні від постраждалих, ні від управління транспорту жодних скарг не надходило. За словами водія, маршрутка з пасажирами рухалася в бік Балки, оскільки салон був переповнений, то в центрі маршрутка не зупинялася і наступна зупинка була на вулиці Паученка. Там висаджувався пасажир, жінка з дитиною хотіли заходити, але водій попередив, щоб не заходили, оскільки мало місця в салоні, але жінка все-таки заштовхала дівчинку першу і зайшла сама. У цей час їй прищемило дверима мізинець, водій запропонував допомогу, аптечка була в салоні, але жінка відмовилася, оскільки сказала, що забинтувала палець хусткою. Аптечки і вогнегасники є в кожному автомобілі, такого не може бути, щоб вони були відсутні, оскільки нас регулярно перевіряє поліція і «Укртрансбезпека»», - повідомила Глибенко.

 

Переглядiв: 6473