У Кропивницькому перед міськрадою мітинг через тарифи (ФОТО)

14.02.2020 09:03
image

В обласному центрі перед міською радою відбувається мирна акція проти підняття тарифів сьогодні, 14 лютого. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Так, близько двох десятків людей з плакатами вийшли до мерії з вимогами припинити підняття тарифів. Особливо людей турбує питання щодо тарифу на розподіл газу. Містяни переконані: за свою газотранспортну систему вони заплатили, коли забезпечували газопостачання до своїх будинків.

 «Я живу у приватному секторі. Ми самостійно купували труби на газ, на воду, проводили, наймали газовиків, щоб нам зробили врізку, а тепер ми маємо платити за чужі труби. Дійсно, на сьогодні це проблема», - зазначає учасниця акції Надія Рижикова.  
«Ми протестуємо проти тарифів, зокрема, на газ. У нас ще існує проблема. Я живу у селищі Гірничому, нам встановили найвищу в місті ціну за квартплату – 5,91, 5, 70 гривень за квадратний метр. Ми зверталися і до заступника міського голови, і на «гарячу лінію» в Київ. Досі нам нічого позитивного не відповіли. Тому ми сьогодні звертаємося до влади не лише за тарифи на газ, а взагалі за підвищення тарифів», - розповіла місцева жителька Ріта Філенко.

Учасники акції підписали звернення до міської влади з проханням посприяти вирішенню проблем з тарифами. Наразі містяни вже озвучили звернення на сесії міської ради.

image
image
image
Переглядiв: 1068