У Кропивницькому під час ДТП перекинувся автомобіль (ФОТО)

19.03.2020 08:32
image

В обласному центрі на вулиці Комарова сталася ДТП за участю двох автомобілів ВАЗ ввечері, 18 березня. Про це медіапорталу DOZOR повідомили у службі порятунку. 

Так, пригод сталася вночі. У результаті зіткнення один з автомобілів перекинувся на дах. На щастя, постраждалих та травмованих немає. Надзвичайники, які прибули на місце пригоди, за допомогою лебідки поставили автомобіль на колеса.

У прес-службі патрульної поліції області підтвредили інформацію щодо ДТП. 

"В обласному центрі на вулиці Комарова водій, керуючи автомобілем ВАЗ 2115 не вибрав безпечної швидкості та здійснив наїзд на припаркований транспортний засіб ВАЗ 2106. У результаті автівка керманича здійснила перекидання.У дорожньо-транспортній пригоді ніхто не постраждав, а водій від медичної допомоги відмовився. Під час спілкування з горе-керманичем патрульні виявили в нього ознаки алкогольного сп’яніння та запропонували пройти огляд на стан сп’яніння на місці, на що він погодився. Результат показав 1,38 проміле алкоголю в крові, що майже у 7 разів перевищував допустиму норму", - повідомили у прес-службі. 

На водія ВАЗ 2115 патрульні поліцейські склали два протоколи за скоєння ДТП та за кермування автівкою в нетверезому стані. 

Переглядiв: 1110