У Кропивницькому підозрювана у смертельній ДТП сидітиме під вартою

07.09.2020 07:25

У Ленінському районному суді обрали запобіжний захід підозрюваній у смертельній ДТП сьогодні, 7 вересня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Так, на початку судового засідання прокурор попросив обрати запобіжний захід для підозрюваної у вигляді тримання під вартою строком на 60 днів без можливості внесення застави.

"Я повністю визнаю свою провину. Я її не змогла побачити та правильно відреагувати на обставини ДТП. Заперечую проти клопотання у вигляді тримання під вартою. Я маю місце проживання та роботи. Не буду перешкоджати слідству. На моєму утриманні знаходиться 78-річна мати. Прошу обрати запобіжний захід, не пов’язаний з триманням під вартою", - звернулася до судді підозрювана.

Сторона захисту попросила застосувати запобіжний захист у вигляді домашнього арешту у нічний час, у зв'язку зі станом здоров'я підозрюваної, яка перебуває на стаціонарному лікуванні.

Пізніше прокурор погодився з клопотанням сторони захисту щодо пом'якшення запобіжного заходу.

У результаті підозрюваній обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави у сумі 168 тисяч гривень.

Як раніше повідомляв DOZOR, в обласному центрі на вулиці Євгена Чикаленка насмерть збили 51-річну жінку. Того ж дня правоохоронці затримали підозрювану у ДТП.

Переглядiв: 9128